Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916.
Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
ВА796661

Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л94 
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Лебська, Тетяна Костянтинівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА852302

Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
 Л964 
УДК:
 664.9 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3597
ДСТУ 4741:2007

Консерви і пресерви з м'яса двостулкових молюсків. Метод визначаення мінеральних домішок (піску та вапняних включень - "перлів") [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4140
ДСТУ ГОСТ 10119:2009

Консерви із сардин атлантичних і тихоокеанських в олії. Технічні умови (ГОСТ 10119-2007, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ4149
ДСТУ ГОСТ 7454:2009

Консерви з бланшованої, підсушеної чи підв'яленої риби в олії. Технічні умови (ГОСТ 7454-2007, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ3542
ДСТУ 4740:2007

Консерви з риби та інштх водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустиміх дефектів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ8098
ДСТУ 7646:2014

Консерви рибні. Метод визначання відстою в олії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ8927
ДСТУ 8126:2015

Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1842/Ч. 1
Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти).
Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ9012
ДСТУ 8442:2015

Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4114
ДСТУ ГОСТ 12161:2009

Консерви риборослинні в томатному соусі. Технічні умови (ГОСТ 12161-2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - II, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4132
ДСТУ ГОСТ 7457:2009

Консерви-паштети з риби. Технічні умови (ГОСТ 7457-2007, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СО25036
"Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция (3 ; ).
Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с. - ISBN 5-900678-21-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Андреев, М. П (ред. кол.); Государственный комитет Российской Федерации по рыболовствуФедеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА358008
   Добробабіна, Любов Борисівна.
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Добробабіна Любов Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА839876

Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
УДК:
 639.38 
 664.95 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА368735
   Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС116998 з дод.
   Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС109368 з дод
Добробабина, Любовь Борисовна.
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Добробабина Любовь Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 362 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 320-362
Приложение:
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов. - О., 2008. - 230 л. : табл., рис. Шифр ДС109368 дод

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА770343

ПДПКЗ. Плавучие добывающие консервные заводы [Текст] / Азчеррыба, СПОРП "Атлантика" ; [авт.-сост.: А. Н. Якунин и др.]. - Херсон : Стар, 2013. - 415 с. : фот. - (Капитаны рыбного хозяйства СССР). - 1000 прим. - ISBN 978-966-1596-29-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Якунин, Александр Николаевич (сост.); Баранов, П. Т. (сост.); Саранчук, П. Т. (сост.); "Атлантика", Севастопольское производственное объединение рыбной промышленности; "Азчеррыба", общество с ограниченной ответственностью

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського