Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС49833 Айвазов, Сабет Айвазович. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 184 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС54992 Грайзи Жамиль Афиф Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 167 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС84331 Бреславец, Татьяна Витальевна. Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л. - Библиогр.: л. 204-224Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС94077 Коновалов, Дмитро Вікторович. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 188 арк. - арк. 171-184Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС88730 Паламарчук, Анна Станиславовна. Совершенствование технологии рассольного замораживания рыбы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Анна Станиславовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 246 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-187Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС92703 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС102194 Гринченко, Наталя Геннадіївна. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк. - арк. 172-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС104007 Памбук, Светлана Андреевна. Разработка малоотходной технологии переработки атерины черноморской [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Светлана Андреевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 217 л. - Библиогр.: л. 149-167Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС58055 Сухаренко, Елена Валериевна. Разработка технологии пищевой белковой массы из малоразмерных мидий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Елена Валериевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 139 л. - л. 116-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС62692 Луценко, Дмитрий Петрович. Разработка и исследование малогабаритной установки холодного копчения рыбы с рециркуляцией коптильного дыма [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитрий Петрович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 151 л. - л. 114-125Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС69435 Пронин, Игорь Алексеевич. Разработка процессов длительного хранения и удаления чешуи с тушек прудовой рыбы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронин Игорь Алексеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 194 л.: рис. - Библиогр.: л. 134-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА290251 Іванніков, Павло Васильович. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА291117 Айвазов, Сабет Айвазович. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА296194 Грайзи, Жамиль Афиф. Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА338105 Паламарчук, Ганна Станіславівна. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА345257 Коновалов, Дмитро Вікторович. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА350639 Гринченко, Наталя Геннадіївна. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА344621 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА299040 Сухаренко, Олена Валеріївна. Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА306207 Луценко, Дмитро Петрович. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |