Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА282167 Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА281498 Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА284792 Палвашова, Ганна Ігорівна. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293982 Форсюк, Андрій Васильович. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА295023 Мілорава, Ольга Вікторівна. Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА333755 Ткач, Надія Іванівна. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА328951 Петрова, Юлія Миколаївна. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлія Миколаївна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА355190 Осокіна, Ніна Максимівна. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353441 Суткович, Тетяна Юліанівна. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353491 Козонова, Юлія Олександрівна. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА361457 Оленєв, Микола Володимирович. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА368649 Саркісян, Ганна Овсепівна. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саркісян Ганна Овсепівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА363998 Оленєв, Микола Володимирович. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА378245 Горячова, Олена Олександрівна. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Горячова Олена Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА398756 Перкун, Ірина Володимирівна. Товарознавча оцінка яблучного соку, освітленого гідродинамічно-активованими флокулянтами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Перкун Ірина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА389649 Шейко, Таміла Володимирівна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шейко Таміла Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА403758 Буланша, Наталя Анатоліївна. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА403068 Кирильченко, Марина Володимирівна. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кирильченко Марина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА412787 Змєєва, Інна Миколаївна. Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Змєєва Інна Миколаївна ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20, [1] с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА452467 Польовик, Володимир Вікторович. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |