Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (22)Реферативна база даних (151)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА282167
Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА281319
Рубинов, Семен Рубинович.
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА284792
Палвашова, Ганна Ігорівна.
Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА290281
Вікуль, Світлана Іванівна.
Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА290627
Манолі, Тетяна Анатоліївна.
Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА295521
Ільєва, Олена Сергієвна.
Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА293982
Форсюк, Андрій Васильович.
Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА295023
Мілорава, Ольга Вікторівна.
Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :

11.
РА298371
   Коваленко, Олена Олександрівна.
Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Олена Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА298508
Сидорченко, Олена Іванівна.
Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА303204
Бондарик, Зінаїда Олександрівна.
Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зінаїда Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА300695
Овчарук, Володимир Олексійович.
Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА301586
Адоньєв, Євген Олександрович.
Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА302063
Соколова, Лора Михайлівна.
Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Соколова Лора Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА300825
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА312341
Дубова, Галина ЄвгеніЇвна.
Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Дубова Галина ЄвгеніЇвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА310843
Бурдо, Алла Костянтинівна.
Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Костянтинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА317695
Гунько, Сергій Миколайович.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Національний ун-т "Києво-Могилянська академія". - К., 2002. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет "Києво-Могилянська академія" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського