Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА842093

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / [Н. П. Буяльська та ін.] ; Нац. ун-т "Чернігів. політехніка". - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 100 прим. - ISBN 978-617-7571-70-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буяльська, Наталія Павлівна; Гуменюк, Оксана Леонідівна; Денисова, Наталя Миколаївна; Челябієва, Вікторія Миколаївна; Чернігівський національний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА809976
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Лозова Т. М., Сирохман І. В. ; Цетр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 327 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 255-327. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-182-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА797588

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-216-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна; Бровко, Елеонора Максимівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В355317/2
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА756801
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевична, Наталія Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА747303
Лисюк, Галина Михайлівна.
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-218-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Верешко, Наталія Вячеславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА726670
Лисюк, Галина Михайлівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-144. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-141-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Фоміна, Ірина Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА693231
Могильный, Михаил Петрович.
Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шрамко, Елена Васильевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р109848

Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваОб'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС138472
Йовбак, Уляна Сергіївна.
Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Йовбак Уляна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 278 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-178.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС143735
Григоренко, Анжеліка Миколаївна.
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природи та їх використання в кондитерських виробах [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Григоренко Анжеліка Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 389 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 168-193.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС145802
Столярчук, Валентина Миколаївна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2008. - 289 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 260-289.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС103020
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС96742
Макарова, Ольга Васильевна.
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич.
Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС59369
Черная, Нина Викторовна.
Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна.
Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА453468
Михайлик, Віталій Сергійович.
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Михайлик Віталій Сергійович ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2023. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державний торговельно-економічний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського