Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (19)Реферативна база даних (74)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА299038
Раковський, Костянтин Юрійович.
Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА303918
Цимбал, Анатолій Сергійович.
Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА310482
Блаженко, Сергій Іванович.
Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА316582
Пісківець, Валентин Андрійович.
Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА322140
Горячев, Георгій Володимирович.
Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстракції цукру в похилому дифузійному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 01.05.02 / Горячев Георгій Володимирович ; Вінницький держ. технічний ун-т. - Вінниця, 2002. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА320462
Буняк, Олег Андронікович.
Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА323199
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА326950
Крамар, Володимир Генрієвич.
Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА323232
   Серьогін, Олександр Олександрович.
Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Серьогін Олександр Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА323216
Салавор, Оксана Мирославівна.
Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА340029
Точкова, Оксана Василівна.
Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Точкова Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА344176
Гусятинський, Микола Володимирович.
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА349768
Паламарчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА349381
Верхола, Леонід Арнольдович.
Вдосконалення процесу у теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Верхола Леонід Арнольдович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА354662
Чорна, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.М.Чорна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА354711
Слива, Юлія Володимирівна.
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА357188
Заєць, Наталія Анатоліївна.
Автоматизоване управління колонною дифузійною установкою з використанням принципів координації та адаптації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Заєць Наталія Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА355923
Тетеріна, Світлана Миколаївна.
Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА357131
   Гусятинська, Наталія Альфредівна.
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 41 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА363876
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського