Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА299038 Раковський, Костянтин Юрійович. Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Раковський Костянтин Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА303918 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА310482 Блаженко, Сергій Іванович. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Блаженко Сергій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА316582 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА322140 Горячев, Георгій Володимирович. Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстракції цукру в похилому дифузійному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 01.05.02 / Горячев Георгій Володимирович ; Вінницький держ. технічний ун-т. - Вінниця, 2002. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА320462 Буняк, Олег Андронікович. Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА323199 Серебряков, Роман Анатолійович. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Серебряков Роман Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА326950 Крамар, Володимир Генрієвич. Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА323232 Серьогін, Олександр Олександрович. Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Серьогін Олександр Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА323216 Салавор, Оксана Мирославівна. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА340029 Точкова, Оксана Василівна. Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Точкова Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА344176 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА349768 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА349381 Верхола, Леонід Арнольдович. Вдосконалення процесу у теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Верхола Леонід Арнольдович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА354662 Чорна, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.М.Чорна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА354711 Слива, Юлія Володимирівна. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Слива Юлія Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА357188 Заєць, Наталія Анатоліївна. Автоматизоване управління колонною дифузійною установкою з використанням принципів координації та адаптації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Заєць Наталія Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА355923 Тетеріна, Світлана Миколаївна. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА357131 Гусятинська, Наталія Альфредівна. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Гусятинська Наталія Альфредівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 41 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА363876 Захарченко, Тетяна Миколаївна. Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Захарченко Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |