Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА606780
Айзикович, Леонид Ефимович.
Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хорцев. Борис Николаевич; Тарутин, П. П. (спец. ред.)

Видання зберігається у :

2.
ІВ199948
Stokhuyzen, Ir. F..
Molens [Text] / I. F. Stokhuyzen ; ill. J. C. Lunenburg. - 3. druk, herziene. - Bussum : Van Dishoeck, 1972. - 137 blz.: ill. - ISBN 90-228-4244-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Lunenburg, J. C. (ill.)

Видання зберігається у :

3.
РА342096
Дугужев, Мугариб Амдулович.
Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА581665
Шмалев, Петр Иванович.
Мельница на Днепре [Текст] : краткий очерк истории Днепропетровского комбината хлебопродуктов / П. И. Шмалев. - Днепропетровск : Пороги, 1997. - 235 с. - ISBN 966-525-089-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СО23873

Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах [Текст] / Київський ін-т хлібопродуктів. - К. : [б.в.], 1998. - 145 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський інститут хлібопродуктів

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА641408
Бутковский, Вячеслав Аронович.
Технологическое оборудование мукомольного производства [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология хранения и переработки зерна", "Машины и аппараты пищевых производств" / В. А. Бутковский, Г. Е. Птушкина. - М. : ГП "Журнал Хлебопродукты", 1999. - 202 с.: ил. - (Учебное пособие). - Библиогр.: с. 196

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Птушкина, Галина Ефимовна

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р89243
   Пузік, Людмила Михайлівна.
Переробка зерна на крупи та борошно [Текст] : лекція / Л. М. Пузік ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х. : [б.в.], 1999. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :

9.
ДС60891
Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
С10129/Т. 2
Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 273 с. - ISBN 966-7426-21-1
Содержание:

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
С10129/Т. 1
Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. - ISBN 966-7426-18-1
Содержание:

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС71580
Жигунов, Дмитрий Александрович.
Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л. - Библиогр.:л.165-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС36947
Могучева, Эстелла Павловна.
Проектирование мельниц [Текст] : учеб. пособие / Э. П. Могучева, Л. В. Устинова ; Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 236 с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Устинова, Лариса Васильевна; Алтайский гос. технический университет имени И. И. Ползунова

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА315732
   Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ978
ДСТУ 4111.1-2002

Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4111.2-2002
ДСТУ 4111.3-2002
ДСТУ 4111.4-2002

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ1427
ДСТУ 4253:2003

Борошно пшеничне. Визначання вмісту сирої клейковини механічними засобами (ISO 7495:1990, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чиний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ1444
ДСТУ 4255:2003

Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ1443
ДСТУ 4254:2003

Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ1690
ДСТУ 4296:2004

Метрологія [Текст] ; Засоби вимірювальної техніки для вимірювання білості борошна. Методика повірки (калібрування) / розроб. А. Шашкін [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шашкін, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ1628
ДСТУ 4235:2003

Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначання в'язкості борошна. Метод із використовуванням амілографа (ISO 7973:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського