Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА405599 Одарченко, Андрій Миколайович. Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 36 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС81641 Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС140748 Одарченко, Андрей Николаевич. Развитие научных основ формирования качества пищевых продуктов при консервировании холодом [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 387 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 344-387. Приложение: . - 341 л. Шифр ДС140748 дод.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА660102 Одарченко, Андрій Миколайович. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с. - Бібліогр.: с. 300-322. - ISBN 966-7885-29-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА689806 Одарченко, Андрій Миколайович. Товарознавство молочних товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2007. - 336 c. - Бібліогр.: с. 333-335. - ISBN 978-966-7885-87-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА786228 Одарченко, Андрій Миколайович. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА768536 Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : навч. посіб. / [Бізікін С. В. та ін.] ; Держ. інспек. сіл. госп-ва в Харк. обл., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Іванченко І. С. [вид.], 2013. - 590, [8] с. - Бібліогр.: с. 583-590. - 500 прим. - ISBN 978-617-7033-16-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бізікін, Сергій Вікторович; Одарченко, Андрій Миколайович; М'ячиков, Олександр Васильович; Ожеред, Сергій Вікторович; Державна інспекція сільського господарства в Харківській області; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|