Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Р104470 Технологія зберігання та консервування м'яса [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної і лабораторної робіт для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Баль-Прилипко. - К. : НУХТ, 2004. - 27 с. - Бібліогр.: с. 25-26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА395534 Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна. Обґрунтування і розробка біотехнологій якісних та безпечних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА805011 Крижова, Юлія Петрівна. Технологія м'ясних консервів [Текст] : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В. - Київ : Компринт, 2016. - 554 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 552-554. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-216-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА827550 Хомич, Володимир Тимофійович. Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; [за ред. В. Т. Хомича]. - Київ : НУБіП України, 2018. - 113 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 111-113. - 300 прим. - ISBN 978-617-7630-32-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Хомич, Володимир Тимофійович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА857430 Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи [Текст] : колект. монографія / [Л. В. Баль-Прилипко та ін.] ; за ред.: О. В. Калашник, С. Е. Мороз, І. О. Яснолоб ; Полтав. держ. аграр. ун-т. - Полтава : Астрая, 2022. - 436 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-7915-48-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бородай, Анжела Борисівна; Бургу, Юрій Георгійович; Галич, Олександр Анатолійович; Дядик, Тетяна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Калюжна, Юлія Петрівна; Кириченко, Олена Василівна; Купченя, Лідія Іванівна; Лісіца, Вікторія Вікторівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Пелик, Леся Василівна; Рамусь, Михайло Олександрович; Спіцина, Ангеліна Євгенівна; Толок, Галина Арсентіївна; Толок, Єва Володимирівна; Флока, Людмила Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Яснолоб, Ілона Олександрівна; Калашник, Олена Володимирівна (ред.); Мороз, Світлана Едуардівна (ред.); Яснолоб, Ілона Олександрівна (ред.); Полтавський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА860585 Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : підручник / Хомич В. Т. [та ін.] ; [за ред.проф. В. Т. Хомича] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : НУБіП України, 2022. - 228 с. : рис., табл. - (Навчальні видання). - Бібліогр.: с. 226-228. - 100 прим. - ISBN 978-617-8102-25-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хомич, Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна Георгіївна; Хомич, Володимир Тимофійович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА868837 Сенсорний аналіз [Текст] : навч. посіб. / Н. В. Голембовська [та ін.]. - Київ : Компринт, 2023. - 318 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 231-234. - 300 прим. - ISBN 978-617-8282-79-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Голембовська, Наталія Володимирівна; Крижова, Юлія Петрівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Ісраелян, Валентина Миколаївна
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
|
|
|