Пошуковий запит: (<.>A=Єресько Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ765 ДСТУ ISO 7238-2001 Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Чинний від 2003.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ880 ДСТУ ISO 6320-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання показника замовлення (ISO 6320:2000,IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ882 ДСТУ ISO 3976-2001 Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ878 ДСТУ ISO 6800-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу жирних кислот у 2-й позиції тригліцеридних молекул (ISO 6800:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ881 ДСТУ ISO 3594-2001 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ933 ДСТУ ISO 5508-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Аналізування методом газової хроматографії метилових ефірів жирних кислот (ISO 5508:1990, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техгн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техгн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ929 ДСТУ ISO 2917-2001 М'ясо та м'ясні продукти. Визначання pH (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ1247 ДСТУ ISO 707:2002 Молоко та молочні продукти [Текст] : Збірник / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 91 с.: рис. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ ISO 1211:2002 ДСТУ ISO 1737:2002 ДСТУ ISO 7208:2002 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2855 ДСТУ 4529:2006 Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1839-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2856 ДСТУ 4591:2006 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16290-86; Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2857 ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ3042 ДСТУ 4541:2006 Продукти молочні для дитячого харчування [Текст] ; Вершки стерилізовані для дітей. Технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1901-90; Чинний від 01-04-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВС45039 Єресько, Георгій Олексійович. Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. О. Єресько [и др.]. - К. : ІНКОС ; К. : Центр навчальної літератури, 2007. - 344 с.: рис. - (Харчова промисловість). - Бібліогр.: с. 336. - ISBN 966-8347-41-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ1569 ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
15. | СТ1979/Ч. 1 М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 1841-1:2004 ; Метод Волхарда (ISO 1841-1:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ1979/Ч. 2 М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 1841-2:2004 ; Потенціометричний метод (ISO 1841-2:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
17. | СТ2042 ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2113 ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2213 ДСТУ ISO 11868:2004 Молоко термічно оброблене [Текст] ; Визначання вмісту лактулози методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 11868:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2212 ДСТУ ISO 4134:2004 М'ясо та м'ясні продукти; Контрольний метод визначання вмісту L-(+)- глутамінової кислоти (ISO 4134:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |