Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (17)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Єресько Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ765
ДСТУ ISO 7238-2001

Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Чинний від 2003.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ880
ДСТУ ISO 6320-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання показника замовлення (ISO 6320:2000,IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ882
ДСТУ ISO 3976-2001

Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ878
ДСТУ ISO 6800-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу жирних кислот у 2-й позиції тригліцеридних молекул (ISO 6800:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ881
ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ933
ДСТУ ISO 5508-2001

Жири та олії тваринні і рослинні. Аналізування методом газової хроматографії метилових ефірів жирних кислот (ISO 5508:1990, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техгн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техгн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ929
ДСТУ ISO 2917-2001

М'ясо та м'ясні продукти. Визначання pH (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ1247
ДСТУ ISO 707:2002

Молоко та молочні продукти [Текст] : Збірник / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 91 с.: рис. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ ISO 1211:2002
ДСТУ ISO 1737:2002
ДСТУ ISO 7208:2002

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2855
ДСТУ 4529:2006

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1839-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2856
ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16290-86; Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2857
ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ3042
ДСТУ 4541:2006

Продукти молочні для дитячого харчування [Текст] ; Вершки стерилізовані для дітей. Технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1901-90; Чинний від 01-04-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС45039
Єресько, Георгій Олексійович.
Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. О. Єресько [и др.]. - К. : ІНКОС ; К. : Центр навчальної літератури, 2007. - 344 с.: рис. - (Харчова промисловість). - Бібліогр.: с. 336. - ISBN 966-8347-41-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1569
ДСТУ 4285:2004

Кишки. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (розроб.)

Видання зберігається у :

15.
СТ1979/Ч. 1
М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 1841-1:2004 ; Метод Волхарда (ISO 1841-1:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ1979/Ч. 2
М'ясо та м'ясні продукти; Визначання вмісту хлоридів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 1841-2:2004 ; Потенціометричний метод (ISO 1841-2:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Чинний від 01.01.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

17.
СТ2042
ДСТУ 4343:2004

Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2113
ДСТУ 4427:2005

Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2213
ДСТУ ISO 11868:2004

Молоко термічно оброблене [Текст] ; Визначання вмісту лактулози методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 11868:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ2212
ДСТУ ISO 4134:2004

М'ясо та м'ясні продукти; Контрольний метод визначання вмісту L-(+)- глутамінової кислоти (ISO 4134:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського