Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (53)
Пошуковий запит: (<.>U=Л957$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС84098
Майборода, Юрий Васильевич.
Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. - Библиогр.: л. 124-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58786
Евтушенко, Виталий Николаевич.
Оптимальное робастное управление с высокой степенью астатизма объектами с большим запаздыванием [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Евтушенко Виталий Николаевич ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К., 1998. - 165 л. + прил. - л. 108-115

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский международный университет гражданской авиации

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС99542
Рудакова, Татьяна Васильевна.
Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 156-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса; УААН; Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА297544
Рижкова, Таісія МиколаЇвна.
Підвищення якості кисломолочного сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія МиколаЇвна ; Харківський держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА301149
Євтушенко, Віталій Миколайович.
Оптимальне робастне керування з високим ступенем астатизму об'єктами з великим запізненням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Євтушенко Віталій Миколайович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 1998. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА293351
Рижкова, Таісія Миколаївна.
Підвищення якості молочнокислого сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА347675
Рудакова, Тетяна Василівна.
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА359518
Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА361954
Тищенко, Людмила Миколаївна.
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Тищенко Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.23 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА328440
Майборода, Юрій Васильович.
Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА351627
   Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС108860
Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоцерківський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА370391
   Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА619964
Воробйов, О. І..
Масловиробництво [Текст] : підручник-довідник для бригадирів-маслоробів / О. І. Воробйов, П. А. Яшин ; Всеукраїнський агроінститут Н.К.З.С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства. - Х. : Держсільгоспвидав, 1932. - 291 с.: іл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Яшин, П. А; Всеукраїнський агроінститут Н. К. З. С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ765
ДСТУ ISO 7238-2001

Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Чинний від 2003.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В346198/Ч. 1
Грищенко, Александр Дмитриевич
Технология сливочного масла [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. "Технология молока и молочных продуктов" / А. Д. Грищенко, Т. П. Арсеньева. - СПб. : Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий, 2000 .
Ч. 1. - СПб. : [б.и.], 2000. - 115 с. - Библиогр.: с. 112. - ISBN 5-89565-024-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Арсеньева, Тамара Павловна; Санкт-Петербургский гос. университет низкотемпературных и пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ882
ДСТУ ISO 3976-2001

Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ881
ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2860
ДСТУ 4592:2006

Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуляєв-Зайцев, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ3293
ДСТУ ISO 1740:2005 (IDF 6:2004)

Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру (контрольний метод) (ISO 1740:2004, IDT; IDF 6:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського