Пошуковий запит: (<.>U=П817.11<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Яворська О.В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2004. — 20 с.: табл. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Бусол Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні нанокомпозиту порошка феромагнетика : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Фоміна М.В. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Горобей О.М. Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості : Автореф. дис. канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2003. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Тирсіна Ю.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою некатегорійного молодняку великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Ковальчук Р.Л. Ветеринарно-санітарна та якісна оцінка яловичини за відгодівлі бугайців кормами, збагаченими гуматом натрію та метіонатами кобальту і йоду : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2007. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Гирич С.В. Якість і безпека м'ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|