![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124003303<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Горобей О.М. Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості : Автореф. дис. канд. вет. наук: 16.00.09 / О.М. Горобей ; Львів. нац. акад. ветеринарної мед. ім. С.З.Гжицького. — Л., 2003. — 19 с. — укp.Проведено комплексне ветеринарно-санітарне дослідження (бактеріальне обсіменення, визначення токсичності та вмісту нітритів) ковбас і копченостей, що реалізуються на ринках у різні пори року та виготовляються різними суб'єктами виробництва. Встановлено фактори, що впливають на санітарну якість м'ясопродуктів, розроблено заходи щодо підвищення їх санітарної якості та безпеки. Запропоновано експрес-метод визначення токсичності м'ясопродуктів, розроблено спосіб виготовлення екологічно чистого барвника та безнітритну технологію виготовлення ковбасних виробів. Обгрунтувано ефективність впровадження у ветеринарно-санітарну експертизу м'ясопродуктів мікробіологічного експрес-методу визначення токсичності та виготовлення ковбас за безнітритною технологією з використанням розробленого барвника. Запропоновано методику контролю якості та безпеки м'ясопродуктів відповідно до міжнародних вимог системи самоконтролю (НАССР). Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11 + Шифр НБУВ: РА328446
Рубрики:
|
|
|