РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (49)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=П817.11<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Власенко В. В. Судебная и ветеринарно-санитарная экспертизы мяса диких животных. — Винница: РИО ОАО "Виноблтипография", 1998
2.

Нікітенко А. М. Іонізуючі випромінювання та корекція природної резистентності молодняка великої рогатої худоби. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
3.
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса. — Кам'янець-Поділ.: Абетка, 2003
4.

Щербакова Н. С. Степень разрушения антибиотика тилозина в органах и тканях птицы при инактивации его методом проваривания. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
5.

Величко В. О. Біохімічна і ветеринарно-санітарна оцінка молока і яловичини за умов техногенного навантаження та згодовування кормових добавок. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Щербакова Н. С. Визначення строків виведення препарату БІ-септим із м'яса птиці. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
7.

Музика В. П. Скринінг-метод визначення залишків антимікробних препаратів у тушах тварин. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
8.

Яворська О. В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — Л., 2004
9.

Фоміна М. В. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції : автореф. дис... канд. вет. наук. — Л., 2008
10.

Коваль Г. М. Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, одержаної від тварин поліської м'ясної та симентальської порід, за корекції живлення дефіцитними мікроелементами та їх метіонатами : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2008
11.

Горобей О. М. Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості : Автореф. дис. канд. вет. наук : 16.00.09. — Л., 2003
12.

Тирсіна Ю. М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою некатегорійного молодняку великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2003
13.

Богатко Н. М. Ветеринарно-санітарна оцінка якості яловичини NOR, PSE, DFD та удосконалення методів визначення її свіжості : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2006
14.

Ковальчук Р. Л. Ветеринарно-санітарна та якісна оцінка яловичини за відгодівлі бугайців кормами, збагаченими гуматом натрію та метіонатами кобальту і йоду : Автореф. дис... канд. вет. наук. — Л., 2007
15.

Кравчук В. В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2009
16.

Гирич С. В. Якість і безпека м'ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2004
17.
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
18.

Бусол Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні нанокомпозиту порошка феромагнетика : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2010
19.

Бургу Ю. Г. Товарознавча характеристика продукції тваринництва : монографія. — Полтава, 2011
20.

Пірова Л. В. Вплив різних рівнів і джерел селену в раціоні на продуктивність та вміст важких металів у продуктах забою свиней : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2011
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського