Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (36)
Реферативна база даних (48)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л961.92/99<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Представлено документи
з 1 до 7
1.
Саркісян Г.О.
Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.13
. — О., 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
2.
Козонова Ю.О.
Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.13
. — О., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
3.
Горячова О. О.
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.15
. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
4.
Оленєв М.В.
Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.13
. — О., 2009. — 16 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
5.
Суткович Т.Ю.
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.13
. — О., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
6.
Осокіна Н.М.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування
: автореф. дис... д-ра с.-г. наук:
06.01.15
. — Умань, 2007. — 40 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення ягід
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
7.
Ткач Н.І.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — Х., 2004. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Виробництво соків і сиропів з окремих видів плодів і овочів
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського