Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20120215000330<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Горячова О. О. 
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. О. Горячова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.

Досліджено можливості вдосконалення споживних властивостей яблучних соків шляхом використання окремих помологічних сортів плодів і купажуванням. Визначено сортову специфічність помологічних сортів яблук за їх переробки на сік. Вдосконалено методику відбору сировини, з використанням якої підібрано сорти плодів для виробництва натуральних сортових яблучних соків. Встановлено критерії оптимізації складу яблучних соків і за результатами експериментальних досліджень і на підставі математичного моделювання розроблено сім композицій купажованих яблучних соків та три композиції яблучного з ягідними. Науково обгрунтовано й експериментально підтверджено високі споживні властивості сортових яблучних і купажованих соків. Проведено товарознавче оцінювання якості сортових і купажованих соків під час зберігання. Визначено економічний, соціальний ефект від виробництва, оцінено конкурентоспроможність даних продуктів.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99
Шифр НБУВ: РА378245 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського