Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20120215000330<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. О. Горячова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.Досліджено можливості вдосконалення споживних властивостей яблучних соків шляхом використання окремих помологічних сортів плодів і купажуванням. Визначено сортову специфічність помологічних сортів яблук за їх переробки на сік. Вдосконалено методику відбору сировини, з використанням якої підібрано сорти плодів для виробництва натуральних сортових яблучних соків. Встановлено критерії оптимізації складу яблучних соків і за результатами експериментальних досліджень і на підставі математичного моделювання розроблено сім композицій купажованих яблучних соків та три композиції яблучного з ягідними. Науково обгрунтовано й експериментально підтверджено високі споживні властивості сортових яблучних і купажованих соків. Проведено товарознавче оцінювання якості сортових і купажованих соків під час зберігання. Визначено економічний, соціальний ефект від виробництва, оцінено конкурентоспроможність даних продуктів. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99 Шифр НБУВ: РА378245 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|