Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051783<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Суткович Т.Ю. 
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Т.Ю. Суткович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 19 с. — укp.

Удосконалено технологію виробництва соку яблучного освітленого та неосвітленого з метою збільшення виходу високоякісного продукту. Розроблена технологія передбачає врахування потреб споживача та технічних можливостей підприємства. Суттю даної технології є вакуумування цілих плодів у воді або у соку за постійного або змінного тиску. Запропоновано два варіанти одержання соку яблучного освітленого за прискореною технологією. На підставі результатів дослідження комплексу показників якості встановлено високу харчову та біологічну цінність одержаних соків у порівнянні з традиційними.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99 +
Шифр НБУВ: РА353441


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського