РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л918$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

М'ячикова Н. І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
2.

Попова Н. О. Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15. — Донецьк, 2009
3.

Орлова Н.  Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць. — 2012 // Товари і ринки.
4.

Орлова Н.  Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць. — 2012 // Товари і ринки.
5.

Попова Н. А. Влияние модифицированной газовой среды на сохраняемость свежих шампиньонов белой расы : [монография]. — Донецк: ДонНУЭТ, 2013
6.

Тринчук О. О. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
7.

Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
8.

Неклеса О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
9.

Сімахіна Г. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
10.

Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
11.

Ястреба Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія. — Полтава, 2015. — 149, [1]: рис.
12.

Роман Т. О. Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
13.

Дубковецький І. В. Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
14.

Єщенко О. А. Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння шапинки і ніжки гриба шампіньона // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
15.

Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
16.

Нестеренко Н. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць // Техн. науки та технології. - 2018. - № 2.
17.

Шаркова Н. О. Дослідження динамічної в'язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
18.

Зінченко І. М. Дослідження процесу гідротермічного оброблення грибів шіїтаке // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
19.

Шаркова Н. О. Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до розпилювального сушіння // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
20.

Гродзинська Г. А. Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену // Наука та інновації. - 2019. - № 5.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського