РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1336)Журнали та продовжувані видання (313)Автореферати дисертацій (25)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 674
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
2.
Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма". — Симф.: Сонат, 2001
3.

Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
4.

Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
5.

Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : Підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів. — К.: Здоров'я, 1999
6.

Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
7.

Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы: Натуропатия. Фитотерапия. Гомеопатия : Руководство по самооздоровлению. — К.: Здоров'я, 1999
9.

Кузьминская Е.  Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов. — 1998 // Укр. журн. мед. техніки і технології.
10.
Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.). — Ужгород, 2000
11.

Циганенко О. І. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології. — К.: Чорнобильінтерінформ, 1998
12.

Красноштан С. К. Пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення у профілактичних і лікувальних цілях. — 1998 // Садівництво.
13.

Волошин О. І. Пилок квітковий (бджолина обніжка) в клінічній та експериментальній медицині. — Чернівці, 1998
14.

Фролов В. М. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні. — 3-є вид., переробл. та доп. — Луганськ: Елтон-2, 1999
15.

Красноштан С. К. Профілактично-оздоровчі та лікувальні властивості плодів яблуні. — 1999 // Садівництво.
16.
Растительные адаптогены: Физиологическое значение аналогов нейротрансмиттеров и гормонов растительного происхождения, их роль в профилактике болезней старения : Сб. науч. тр. Одесского отделения УБО. — О.: Астропринт, 2000
17.

Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
18.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
19.

Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування : Підруч. для студ. — К.: Здоров'я, 2000
20.

Зубар Н. М. Фізіологія харчування : Практикум: Навч. посіб. — К., 2001
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського