Пошуковий запит: (<.>U=Р123$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 674
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
|
2. | Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма". — Симф.: Сонат, 2001
|
3. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
4. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
5. |
Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : Підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів. — К.: Здоров'я, 1999
|
6. |
Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
|
7. |
Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы: Натуропатия. Фитотерапия. Гомеопатия : Руководство по самооздоровлению. — К.: Здоров'я, 1999
|
9. |
Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов. — 1998 // Укр. журн. мед. техніки і технології.
|
10. | Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.). — Ужгород, 2000
|
11. |
Циганенко О. І. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології. — К.: Чорнобильінтерінформ, 1998
|
12. |
Красноштан С. К. Пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення у профілактичних і лікувальних цілях. — 1998 // Садівництво.
|
13. |
Волошин О. І. Пилок квітковий (бджолина обніжка) в клінічній та експериментальній медицині. — Чернівці, 1998
|
14. |
Фролов В. М. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні. — 3-є вид., переробл. та доп. — Луганськ: Елтон-2, 1999
|
15. |
Красноштан С. К. Профілактично-оздоровчі та лікувальні властивості плодів яблуні. — 1999 // Садівництво.
|
16. | Растительные адаптогены: Физиологическое значение аналогов нейротрансмиттеров и гормонов растительного происхождения, их роль в профилактике болезней старения : Сб. науч. тр. Одесского отделения УБО. — О.: Астропринт, 2000
|
17. |
Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
|
18. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
19. |
Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування : Підруч. для студ. — К.: Здоров'я, 2000
|
20. |
Зубар Н. М. Фізіологія харчування : Практикум: Навч. посіб. — К., 2001
|
| |