РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (197)Журнали та продовжувані видання (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
2.

Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
3.
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
4.

Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
5.

Карпенко П. О. Основи раціонального і лікувального харчування : навч. посіб. — К., 2011
6.

Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
7.

Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
8.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
9.

Притульська Н.  Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
10.

Битютская О.  Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
11.

Крайнюк Л. М. Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. — Х., 2012
12.

Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
13.

Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
14.

Мостова Л. М. Технологія продуктів дієтичного призначення : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Харків: РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014
15.

Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
16.

Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
17.

Мостова Л. М. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: УІПА, 2013
18.

Kondratjuk N. Modeling of low calorie pectin-based product composition // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
19.

Gubskyi S. Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
20.

Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського