Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж101262/2017/18(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" : зб. наук. пр..- Київ Internauka- Титул.
- Зміст.
- Aliyev A. Mountain geosystems: development and problems. - C. 11-14.
- Het’man L., Kaliuha O. Economic fundamentals of stock market regulation in foreign countries. - C. 15-20.
- Русаков О. В. Сталінські репресії у період "Великого терору" (1937 – 1938 рр.): до проблеми інтерпретації фактів у сучасній вітчизняній історіографії. - C. 21-24.
- Якубова Н. Ш. Идентичность или разрозненность?. - C. 25-27.
- Данченко І. О. Педагогічна технологія формування соціальної зрілості студентів у навчально-виховному процесі вищих аграрних навчальних закладів. - C. 28-32.
- Розман І. І. Теоретико-методологічні засади дослідження персоналії (на прикладі О. І. Маркуша та Т. Ф. Бугайко). - C. 33-35.
- Воронова О. Ю. Формування професійної рефлексивності майбутніх вихователів. - C. 36-39.
- Ляшин Я. Є. Дослідження копінг-поведінки студентів (за гендерним критерієм). - C. 40-42.
- Щербан Т. Д., Гоблик В. В. Мисленнєва активність учителя. - C. 43-45.
- Кенжалиева Г. Д., Байботаева А. Д. Влияние человека на окружающую среду. - C. 46-48.
- Krashtan T. Colorization of marked images with the residual markers removal. - C. 49-57.
- Андреєв І. А., Пригорницький Т. М. Підвищення ефективності дисперсного армування при віброекструзії фібробетонних виробів круглого поперечного перерізу. - C. 58-62.
- Валюженко Б. М., Верхівкер Я. Г. Композиція інгредієнтів з використанням лікувально-столових вод та концентратів фруктових соків для приготування безалкогольного сокового напою. - C. 63-65.
- Галясний І. В., Гавриш Т. В., Шаніна О. М. Дослідження впливу натрій карбоксиметилцелюлози на гідратаційні властивості безглютенового тіста. - C. 66-71.
- Дволітка М. Я. Методи розрахунку показників надійності магістральних газопроводів. - C. 72-74.
- Звягінцева-Семенець Ю. П., Колодзинський Р. І., Масліков М. М., Кобилінська О. В., Камбулова Ю. В. Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності. - C. 75-82.
- Карачун В. В. Аналіз конструктивних рішень ферментаційних установок для процесів отримання біогазу. - C. 83-88.
- Мельник В. М., Ружинська Л. І., Андрук М. М. Ультразвукова дезінтеграція рослинної сировини в технології отримання каротиноїдів. - C. 89-93.
- Шапошникова Е. А. Исследование и анализ алгоритма кластеризации данных методом к-средних. - C. 94-96.
| 2017 | | № 18(1) (40)
|
|
|
|