Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2017/81/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Капустян А. І., Черно Н. К. Комбінований метод дезінтеграції мікробіальної біомаси. - C. 4-11.
  4. Калугіна І. М., Дзюба Н. А. Перспективи виробництва напівфабрикатів млинців з йодовмісними начинками. - C. 11-21.
  5. Грищук Ю. В., Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й. Дослідження показників санітарної безпеки нових сортів льону. - C. 21-26.
  6. Шульга О. С. Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину. - C. 27-35.
  7. Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Жиронкіна Д. С. Аналіз якості борошна з різних регіонів україни. - C. 35-43.
  8. Мельник І. В., Чуб С. А., Гнатовська Д. О. Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива. - C. 43-49.
  9. Дец Н. О., Ланженко Л. О., Дрозд Є. С. Обґрунтування параметрів ферментації сировини у виробництві напою для харчування вагітних. - C. 49-57.
  10. Маковська Т. В. Дослідження якості емульсії майонезних соусів, збагачених біокоректорами. - C. 57-63.
  11. Тітомир Л. А., Данилова О. І., Пацела О. А. Економічні передумови розвитку індустрії гостинності в одеській області. - C. 64-75.
  12. Ткаченко Н. А., Ізбаш Є. О., Копійко А. В., Рамазашвілі Г. Р. Нові комбіновані продукти з радіопротекторними властивостями і збалансованим хімічним складом для військовослужбовців: перспективи виробництва. - C. 76-86.
  13. Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Ізбаш Є. О., Ланженко Л. О., Котляр Є. О. Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки. - C. 87-99.
  14. Дец Н. О., Ланженко Л. О., Кручек О. А., Дюдіна І. А., Скрипніченко Д. М. Екстракти fructus rosae як фітосировина для виробництва косметичних продуктів. - C. 99-104.
  15. Ткаченко Н. А., Вікуль С. І., Севастьянова О. В., Кручек О. А., Гончарук Я. А. Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри. - C. 104-118.
  16. Бурдо О. Г., Альхурі Юсеф, Давар Ростами Пур, Левтринська Ю. О. Застосування електромагнітних джерел енергії в інноваційних технологіях переробки харчової сировини. - C. 119-125.
  17. Ткаченко С. Й., Іщенко К. О. Економія води в технологічних процесах біогазової установки. - C. 125-130.
  18. Кириллов В. Х., Кузаконь В. М., Станкевич Г. Н. Компьютерное моделирование множественной регрессии. - C. 130-137.
  19. Іванова Л. О., Соколова О. П. Оцінювання рівня дизайну упаковок харчових продуктів кількісним методом. - C. 137-143.
  20. Трішин Ф. А., Трач О. Р., Орловська Ю. В. Дослідження впливу ультразвукового поля на енергоефективність процесу виморожування блоку льоду. - C. 143-151.
2017
Т. 81
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського