Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2017/81/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
- Капустян А. І., Черно Н. К. Комбінований метод дезінтеграції мікробіальної біомаси. - C. 4-11.
- Калугіна І. М., Дзюба Н. А. Перспективи виробництва напівфабрикатів млинців з йодовмісними начинками. - C. 11-21.
- Грищук Ю. В., Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й. Дослідження показників санітарної безпеки нових сортів льону. - C. 21-26.
- Шульга О. С. Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину. - C. 27-35.
- Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Жиронкіна Д. С. Аналіз якості борошна з різних регіонів україни. - C. 35-43.
- Мельник І. В., Чуб С. А., Гнатовська Д. О. Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива. - C. 43-49.
- Дец Н. О., Ланженко Л. О., Дрозд Є. С. Обґрунтування параметрів ферментації сировини у виробництві напою для харчування вагітних. - C. 49-57.
- Маковська Т. В. Дослідження якості емульсії майонезних соусів, збагачених біокоректорами. - C. 57-63.
- Тітомир Л. А., Данилова О. І., Пацела О. А. Економічні передумови розвитку індустрії гостинності в одеській області. - C. 64-75.
- Ткаченко Н. А., Ізбаш Є. О., Копійко А. В., Рамазашвілі Г. Р. Нові комбіновані продукти з радіопротекторними властивостями і збалансованим хімічним складом для військовослужбовців: перспективи виробництва. - C. 76-86.
- Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Ізбаш Є. О., Ланженко Л. О., Котляр Є. О. Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки. - C. 87-99.
- Дец Н. О., Ланженко Л. О., Кручек О. А., Дюдіна І. А., Скрипніченко Д. М. Екстракти fructus rosae як фітосировина для виробництва косметичних продуктів. - C. 99-104.
- Ткаченко Н. А., Вікуль С. І., Севастьянова О. В., Кручек О. А., Гончарук Я. А. Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри. - C. 104-118.
- Бурдо О. Г., Альхурі Юсеф, Давар Ростами Пур, Левтринська Ю. О. Застосування електромагнітних джерел енергії в інноваційних технологіях переробки харчової сировини. - C. 119-125.
- Ткаченко С. Й., Іщенко К. О. Економія води в технологічних процесах біогазової установки. - C. 125-130.
- Кириллов В. Х., Кузаконь В. М., Станкевич Г. Н. Компьютерное моделирование множественной регрессии. - C. 130-137.
- Іванова Л. О., Соколова О. П. Оцінювання рівня дизайну упаковок харчових продуктів кількісним методом. - C. 137-143.
- Трішин Ф. А., Трач О. Р., Орловська Ю. В. Дослідження впливу ультразвукового поля на енергоефективність процесу виморожування блоку льоду. - C. 143-151.
| 2017 | Т. 81 | Вип. 2
|
|
|
|