Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2016/80/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М. Методологія розробки нормативної документації, адаптованої до європейського законодавства. - C. 4-7.
  4. Голінська Я. А. Желе із соку коріння селери. - C. 7-12.
  5. Безусов А. Т., Нікітчіна Т. І., Саркісян Г. О. Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини. - C. 13-16.
  6. Ряшко Г. М., Крусір Г. В., Новічкова Т. П. Аналіз енергозберігаючих технологій в ресторанному господарстві. - C. 17-22.
  7. Горобець О. М., Хомич Г. П., Ткач Н. І. Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста. - C. 22-27.
  8. Левченко Ю. В., Хомич Г. П., Олійник Н. В. Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу. - C. 28-33.
  9. Герасим А. С., Кушніренко Н. М. Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб. - C. 34-37.
  10. Памбук С. А. Товарознавча оцінка та розробка пропозицій щодо якості рибних пресервів. - C. 38-43.
  11. Антипина Е. А. Функциональные ингредиенты на основе кофейного шлама. - C. 43-47.
  12. Різничук І. Ф. Продуктивні якості поросят у віці від 41 до 60 діб за використання комбікорму з різною нормою концентрації хлориду натрію, кальцію і фосфору. - C. 48-54.
  13. Калмикова І. С. Розробка раціональної технології застосування хітозану у виноробстві. - C. 55-59.
  14. Мельник І. В., Чуб С. А. Інтенсифікація процесу зброджування пивного сусла в умовах виробництва ТОВ "Пивоварня "Опілля". - C. 59-66.
  15. Ватренко О. В., Вігуржинська С. Ю. Аналіз виходу СО2 при бродінні виноградного сусла періодичним способом. - C. 66-70.
  16. Ткаченко Н. А., Дюдіна І. А., Грегуль Л. А. Інноваційна технологія виробництва білкового кисломолочного продукту дитячого харчування. - C. 71-78.
  17. Шарахматова Т. Є., Танасова Г. С. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини. - C. 78-83.
  18. Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Ізбаш Є. О., Копійко А. В. Обґрунтування параметрів ферментації молочно—рисових сумішей йогуртовими заквасками. - C. 83-90.
  19. Азарова Н. Г., Стамікосто С. С., Агунова Л.В. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика. - C. 90-94.
  20. Ковальчук Д. А., Мазур А. В., Гудзь С. С. Оценка энергетической эффективности газового конденсационного водогрейного котла как объекта управления. - C. 95-98.
  21. Ярошенко В. М., Мілованова В. В. Історична місія Саді Карно. - C. 99-104.
  22. Милованова В. В., Ярошенко В. М. Новый метод охлаждения лопаток газотурбин. - C. 105-110.
  23. Колесниченко Н. А., Волгушева Н. В., Бошкова И. Л. Аналитическое исследование процесса теплопроводности при интенсивном нагреве плотных тел. - C. 111-116.
  24. Солодкая А. В. Изучение процессов теплопереноса в теплообменнике с гранулированной насадкой. - C. 116-121.
2016
Т. 80
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського