Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2016/80/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
- Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М. Методологія розробки нормативної документації, адаптованої до європейського законодавства. - C. 4-7.
- Голінська Я. А. Желе із соку коріння селери. - C. 7-12.
- Безусов А. Т., Нікітчіна Т. І., Саркісян Г. О. Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини. - C. 13-16.
- Ряшко Г. М., Крусір Г. В., Новічкова Т. П. Аналіз енергозберігаючих технологій в ресторанному господарстві. - C. 17-22.
- Горобець О. М., Хомич Г. П., Ткач Н. І. Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста. - C. 22-27.
- Левченко Ю. В., Хомич Г. П., Олійник Н. В. Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу. - C. 28-33.
- Герасим А. С., Кушніренко Н. М. Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб. - C. 34-37.
- Памбук С. А. Товарознавча оцінка та розробка пропозицій щодо якості рибних пресервів. - C. 38-43.
- Антипина Е. А. Функциональные ингредиенты на основе кофейного шлама. - C. 43-47.
- Різничук І. Ф. Продуктивні якості поросят у віці від 41 до 60 діб за використання комбікорму з різною нормою концентрації хлориду натрію, кальцію і фосфору. - C. 48-54.
- Калмикова І. С. Розробка раціональної технології застосування хітозану у виноробстві. - C. 55-59.
- Мельник І. В., Чуб С. А. Інтенсифікація процесу зброджування пивного сусла в умовах виробництва ТОВ "Пивоварня "Опілля". - C. 59-66.
- Ватренко О. В., Вігуржинська С. Ю. Аналіз виходу СО2 при бродінні виноградного сусла періодичним способом. - C. 66-70.
- Ткаченко Н. А., Дюдіна І. А., Грегуль Л. А. Інноваційна технологія виробництва білкового кисломолочного продукту дитячого харчування. - C. 71-78.
- Шарахматова Т. Є., Танасова Г. С. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини. - C. 78-83.
- Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Ізбаш Є. О., Копійко А. В. Обґрунтування параметрів ферментації молочно—рисових сумішей йогуртовими заквасками. - C. 83-90.
- Азарова Н. Г., Стамікосто С. С., Агунова Л.В. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика. - C. 90-94.
- Ковальчук Д. А., Мазур А. В., Гудзь С. С. Оценка энергетической эффективности газового конденсационного водогрейного котла как объекта управления. - C. 95-98.
- Ярошенко В. М., Мілованова В. В. Історична місія Саді Карно. - C. 99-104.
- Милованова В. В., Ярошенко В. М. Новый метод охлаждения лопаток газотурбин. - C. 105-110.
- Колесниченко Н. А., Волгушева Н. В., Бошкова И. Л. Аналитическое исследование процесса теплопроводности при интенсивном нагреве плотных тел. - C. 111-116.
- Солодкая А. В. Изучение процессов теплопереноса в теплообменнике с гранулированной насадкой. - C. 116-121.
| 2016 | Т. 80 | Вип. 2
|
|
|
|