РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (177)Автореферати дисертацій (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья. — 1999 // Пром. теплотехника.
2.
Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія". — К., 2003. — 47 с. - (Хім. науки і технології; Т. 21).
3.

Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
4.

Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі. — 2004 // Харч. пром-сть.
6.

Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
7.

Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку. — 2004 // Харч. пром-сть.
9.

Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Романовський І. Я. Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом. — 2005 // Харч. пром-сть.
11.

Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням. — 2005 // Харч. пром-сть.
12.

Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом. — 2005 // Харч. пром-сть.
13.

Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Кудрик М. А. Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів. — 2006 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
15.

Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Глоба О. В. Теплоперенесення в плівках яблучного соку. — 2005 // Харч. пром-сть.
17.

Нога И. В. Термодинамика воздействия высокого давления и температуры на микроорганизмы и витамины. — 2006 // Физика и техника высоких давлений.
18.

Тележенко Л. Н. Сохранение фенольных соединений при переработке растительного сырья. — 2008 // Вісн. стоматології.
19.

Адоньєв Є. О. Електроакустичний метод експрес-контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02. — К., 1998
20.

Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського