Пошуковий запит: (<.>U=Л861$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Румянцева В. В. Исследование технофункциональных свойств продуктов переработки целого зерна овса и ячменя. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
|
3. |
Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
|
4. |
Банова Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2003
|
5. |
Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія. — Х., 2010
|
6. |
Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
|
7. |
Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів. — 2012 // Товари і ринки.
|
8. |
Білецька Я. О. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
|
9. |
Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
|
10. |
Шаповалова Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2012
|
11. |
Иоргачева Е. Г. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
12. |
Коркач А. В. Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
13. |
Гасанова А. Е. Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Харків, 2014
|
14. |
Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
|
15. |
Иоргачева Е. Г. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
|
16. |
Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
17. |
Радченко Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
|
18. |
Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
19. |
Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
|
20. |
Кравченко М. Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
|
| |