РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (32)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Румянцева В. В. Исследование технофункциональных свойств продуктов переработки целого зерна овса и ячменя. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
3.

Артамонова М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2000
4.

Банова Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2003
5.

Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія. — Х., 2010
6.

Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
7.

Шаповалова Н.  Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів. — 2012 // Товари і ринки.
8.

Білецька Я. О. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
9.

Туз Н. Ф. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
10.

Шаповалова Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2012
11.

Иоргачева Е. Г. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
12.

Коркач А. В. Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
13.

Гасанова А. Е. Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Харків, 2014
14.

Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
15.

Иоргачева Е. Г. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
16.

Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
17.

Радченко Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
18.

Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
19.

Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
20.

Кравченко М. Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського