Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів / Н. Шаповалова // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 123-131. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.
Досліджено зміни масової частки вологи, вмісту вільної та зв'язаної води в пастильних виробах під час зберігання. Встановлено позитивний вплив "Ламідану" й цикорлакту на уповільнення процесу черствіння зефіру та лукуму. Визначено доцільність використання пакетів із біоксально-орієнтованої поліпропіленової плівки з метою збільшення терміну зберігання пастильних виробів.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"