Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (26)Наукова періодика України (37)
Пошуковий запит: (<.>A=Федорова Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС92941
Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА343716
Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА705264

Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА434431
Федорова, Діна Володимирівна.
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 44 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 33-39. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА831229
   Кравченко, Михайло Федорович.
Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федорова, Діана Володимирівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА838419

Оздоровче харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2019. - 627 с. : табл. - Бібліогр.: с. 626-627. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-922-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Притульська, Наталія Володимирівна; Кравченко, Михайло Федорович; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Федорова, Діна Володимирівна; Асланян, Сергій Арменакович; Бикова, Тетяна Леонідівна; Карпенко, Петро Олександрович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
   РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 (2018)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського