Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
Р99469

Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА621060
Жарикова, Галина Григорьевна.
Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Козьмина, Анна Олеговна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101261

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського