Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС53247
Шевченко, Людмила Евгеньевна.
Совершенствование технологии фритюрной жарки крахмалсодержащего сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Евгеньевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 146 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС53268
Федак, Наталья Васильевна.
Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталья Васильевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 185 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА295229
Федак, Наталя Василівна.
Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталя Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА295309
Шевченко, Людмила Євгенівна.
Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалеутримуючої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Євгенівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського