Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА295229 Федак, Наталя Василівна. Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталя Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА295309 Шевченко, Людмила Євгенівна. Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалеутримуючої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Євгенівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС53247 Шевченко, Людмила Евгеньевна. Совершенствование технологии фритюрной жарки крахмалсодержащего сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Людмила Евгеньевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 146 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС53268 Федак, Наталья Васильевна. Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федак Наталья Васильевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 185 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|