Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 в4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС93183
Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 189 арк. - арк. 153-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС78199
Приймак, Олена Олександрівна.
Відономастичний словотвір у сфері термінології та номенклатури (на матеріалі кулінарної лексики) [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Приймак Олена Олександрівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2002. - 252 арк. - арк. 209-230

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС70263
Руденко, Світлана Миколаївна.
Закономірності та особливості термінотворення у підмові громадського харчування (на матеріалі української терміносистеми "Змішані напої") [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Руденко Світлана Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2000. - 183 арк.: табл. - арк. 158-173

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА334768
Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА364784
Яценко, Сергій Адамович.
Назви продуктів харчування, страв і напоїв в українській мові ХIV-XVII століть [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Яценко Сергій Адамович ; НАН України, Ін-т укр. мови. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут української мови (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА298651
Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА311559
Руденко, Світлана Миколаївна.
Закономірності та особливості термінотворення у підмові громадського харчування (на матеріалі української терміносистеми "Змішані напої") [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Руденко Світлана Миколаївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2000. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА323032
Приймак, Олена Олександрівна.
Відономастичний словотвір у сфері термінології та номенклатури (на матеріалі кулінарної лексики) [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Приймак Олена Олександрівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2003. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС114802
Яценко, Сергій Адамович.
Назви продуктів харчування, страв і напоїв в українській мові ХIV-XVII століть [Текст] : дис. ... канд. філол. наук : 10.02.01 / Яценко Сергій Адамович ; Житомир. держ. ун-т ім. І. Франка. - К., 2009. - 242 арк. - Бібліогр.: арк. 217-242

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Житомирський державний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Österr.bibl./№6033
Pohl, Heinz-Dieter.
Von Apfelstrudel bis Zwetschkenröster [Text] : kleines Handbuch der österreichischen Küchensprache / H. Pohl. - Wien : Ueberreuter, 2008. - 159 S.: Abb. - ISBN 978-3-8000-7369-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

11.
ВС51954
Ґоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських карпатських говорах [Текст] : [монографія] / Еріка Ґоца ; Ужгород. нац. ун-т. - Ужгород : Гражда, 2010. - 358 с. : карти. - Бібліогр.: с. 136-146. - 150 прим. - ISBN 978-966-176-013-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА757247/CDR1456
Руденко, Світлана Миколаївна.
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства [Текст] : монографія / С. М. Руденко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 193 с. : рис. - Бібліогр.: с. 171-193. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-253-2
З дод. CDR1456

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
CDR1456/ВА757247
Руденко, Світлана Миколаївна.
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства [Електронный ресурс] : додатки / Світлана Руденко. - Електрон. дан. - Х. : [б. в.], 2012. - 1 електрон. оптич. диск
Дод. до кн. ВА757247

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА415361
Оруджева, Егана Машади кызы.
Структурно-семантические особенности кулинарных терминов во французском языке [Text] : автореф. дис. ... д-ра философии по филологии : 5709.01 / Егана Машади кызы Оруджева ; Азерб. ун-т яз. - Баку, 2014. - 26 с. - Текст азерб.
Опис складено за перекладом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Азербайджанский университет языков

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СО35268
   Віват, Ганна Іванівна.
Їжа в пареміях: на перетині культур [Текст] : [монографія] / Ганна Віват. - Одеса : ВМВ, 2017. - 295 с. : іл. - Бібліогр.: с. 288-295 . - 100 прим. - ISBN 978-966-413-601-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА436301
Мелех, Галина Богданівна.
Німецька фахова мова кулінарії: системно-структурні та функційно-семантичні аспекти [Текст] : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.04 / Мелех Галина Богданівна ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2018. - 20 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського