Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА630127
Гончаров, Марен Антонович.
Своя пекарня [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2002. - 256 с.: ил. - (Проверенные технологии процветания и успеха). - Библиогр.: с. 253. - ISBN 966-637-086-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л83 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ216432
Fedosova, Kateryna Serhiivna.
State of the art in bread production [Text] / K. Fedosova, L. Kaprelyants, S. Fedosov ; Odessa nat. acad. of food technologies. - Odessa : [TES], 2012. - 105 p. : tab. - Помилка в транслітерації прізвища 2-го авт. Див. також правильне формулювання: L. Karpeliants . - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-2389-51-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л83 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Kaprelyants, Leonid Viktorovych; Капрельянц, Леонід Вікторович ; Fedosov, Serhii Nykyforovych; Федосов, Сергій Никифорович; Karpeliants, Leonid Viktorovych (Згідно Постанови Кабміну України №55 2010 р.); Федосова, Катерина Сергіївна; Odessa national academy of food technologies (Odessa)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В356837/1
Прохорчук, Елена
Хлеб [Текст] : подроб. рук. по выпечке хлебобулоч. изделий на закваске / Елена Прохорчук. - Киев : Вольф Ю. В., 2017 .
Ч. 1. - 2017. - 87 с. : фот. - ISBN 978-966-97617-7-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л83 
УДК:
 664.6 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА823758

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-4-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л82 
 Л83 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Фалендиш, Н. О.; Доброт, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського