Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-44 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
Р101268

Механізація НРТС-робіт [Текст] : метод. вказівки до викон. курс. проекту студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних та харчових виробництв", "Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості" напряму "Інженерна механіка" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. А. Масло. - К. : НУХТ, 2004. - 17 с. - Бібліогр.: с. 16-17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Масло, Микола Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р102477

Механізація навантажувально-розвантажувальних, транспортних і складських робіт [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт і курс. проекту для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних та харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. І. Волчко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 36 с. - Бібліогр.: с. 36

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Волчко, Анатолій Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р109781

Складське господарство та організація НРТС робіт [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. курс. роботи для студ. спец. 7.090223 "Машини і технологія пакування" та 7.090264 "Машини і технології переробки використаної упаковки" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. І. Соколенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Соколенко, Анатолій Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського