Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (945)Журнали та продовжувані видання (2850)Реферативна база даних (790)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Мельниченко Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Толстенко Ю.В. Електрохімічне визначення антибіотиків тетрациклінового ряду в промисловій продукції : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02. — О., 2010. — 23 с. — укp.

Рубрики:
3.

Вишемирська С. В. Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Херсон, 2011. — 20 с.: табл., рис. — укp.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
4.

Кривопляс-Володіна Л.О. Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Шевченко О.Ю. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 43 с. — укp.

Рубрики:
6.

Никитюк О. А. Науково-методичні основи екологічної безпеки сільськогосподарської продукції : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.16. — К., 2010. — 41 с. — укp.

Рубрики:
  
7.

Зима С.В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування : Автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02. — К., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
8.

Притульська Н.В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15. — К., 2001. — 33 с. — укp.

Рубрики:
9.

Стоянова О.В. Підвищення ефективності пневмоімпульсного транспорту нен'ютонівських рідин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 20 с. — укp.

Рубрики:
10.

Водолазський В.М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13. — Луганськ, 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
11.

Бут С.А. Розвиток обладнання потокових систем харчових виробництв на основі використання гравітаційних сил : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 18 с. — укp.

Рубрики:
12.

Ершидат Омар Т.М. Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
13.

Кудрін О.Б. Розробка комплексної інженерної основи нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.26.01. — Донецьк, 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20. — К., 2003. — 41 с.: рис. — укp.

Рубрики:
15.

Захаренко В. О. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 34 с. — укp.

Рубрики:
16.

Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2009. — 19 с. — укp.

Рубрики:
17.

Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників - БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2004. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
18.

Чохань М.І. Чутливі елементи тонкоплівкових сенсорів газових середовищ для харчової промисловості : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.27.01. — Л., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського