Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Yasinska I. 
Impact of germination conditions on antioxidant properties and protein content in lentils (Lens culinaris) of Ukrainian cultivars / I. Yasinska, V. Ivanova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 217-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_7
  Повний текст PDF - 510.695 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Yasinska I.
  • Ivanova V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Yasinska I. Impact of germination conditions on antioxidant properties and protein content in lentils (Lens culinaris) of Ukrainian cultivars / I. Yasinska, V. Ivanova // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 217-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського