Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Matias D. 
Regularity of structuralization of jelly mammelade on agar polyeshaharides and pectins with low content of sugars / D. Matias, Ju. Kambulova, O. Goncharuk // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 168-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_3
  Повний текст PDF - 505.741 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Matias D.
  • Kambulova J.
  • Goncharuk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Matias D. Regularity of structuralization of jelly mammelade on agar polyeshaharides and pectins with low content of sugars / D. Matias, Ju. Kambulova, O. Goncharuk // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 168-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського