Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Matias D. Regularity of structuralization of jelly mammelade on agar polyeshaharides and pectins with low content of sugars / D. Matias, Ju. Kambulova, O. Goncharuk // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 168-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Matias D. Regularity of structuralization of jelly mammelade on agar polyeshaharides and pectins with low content of sugars / D. Matias, Ju. Kambulova, O. Goncharuk // Ukrainian journal of food science. - 2018. - Vol. 6, Iss. 2. - С. 168-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2018_6_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |