Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Deriy O. 
Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugars / O. Deriy, S. Litvynchuk, A. Meletev, V. Nosenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_7
  Повний текст PDF - 371.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Deriy O.
  • Litvynchuk S.
  • Meletev A.
  • Nosenko V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Deriy O. Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugars / O. Deriy, S. Litvynchuk, A. Meletev, V. Nosenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Літвинчук Світлана Іванівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського