Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Deriy O. Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugars / O. Deriy, S. Litvynchuk, A. Meletev, V. Nosenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Deriy O. Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugars / O. Deriy, S. Litvynchuk, A. Meletev, V. Nosenko // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |