Наукова періодика України | Ukrainian journal of food science | ||
Polischuk G. Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / G. Polischuk, S. Ivanov, T. Krupska, T. Turov // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 7-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Polischuk G. Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / G. Polischuk, S. Ivanov, T. Krupska, T. Turov // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 7-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |