Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Polischuk G. 
Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / G. Polischuk, S. Ivanov, T. Krupska, T. Turov // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 7-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_3
  Повний текст PDF - 521.762 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Polischuk G.
  • Ivanov S.
  • Krupska T.
  • Turov T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Polischuk G. Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / G. Polischuk, S. Ivanov, T. Krupska, T. Turov // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 7-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Іванов Сергій Михайлович (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського