Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Shevchenko O. 
Features and benefits analysis of transient processes in food technology / O. Shevchenko, R. Artem, V. Piddubniy // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_16
  Повний текст PDF - 323.886 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shevchenko O.
  • Artem R.
  • Piddubniy V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shevchenko O. Features and benefits analysis of transient processes in food technology / O. Shevchenko, R. Artem, V. Piddubniy // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Олександр Юхимович (технічні науки)
  • Шевченко Олександр Іванович (1951–) (технічні науки)
  • Шевченко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Шевченко Ольга Михайлівна (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського