Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Dotsenko V. 
The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine / V. Dotsenko, O. Arpul, N. Bondar, T. Iemchuk, O. Dudkina // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_13
  Повний текст PDF - 326.324 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dotsenko V.
  • Arpul O.
  • Bondar N.
  • Iemchuk T.
  • Dudkina O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dotsenko V. The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine / V. Dotsenko, O. Arpul, N. Bondar, T. Iemchuk, O. Dudkina // Ukrainian journal of food science. - 2013. - Vol. 1, Iss. 1. - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2013_1_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондар Микола Володимирович (фізико-математичні науки)
  • Бондар Микола Герасимович (1920–1994) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського