Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Дубова Г. 
Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот / Г. Дубова, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 64-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_8
  Повний текст PDF - 666.659 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубова Г.
  • Ліфіренко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубова Г. Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот / Г. Дубова, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 64-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського