Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Дубова Г. Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот / Г. Дубова, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 64-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубова Г. Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот / Г. Дубова, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 64-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |