Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шейко Т. В. 
Паста із столового буряка – перспективний напрямок розширення асортименту харчових продуктів / Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_4
  Повний текст PDF - 270.078 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шейко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шейко Т. В. Паста із столового буряка – перспективний напрямок розширення асортименту харчових продуктів / Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шейко Таміла Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського