Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жукова Я. Ф. Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 146-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Ф. Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 146-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |