Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Войцехівська Л. І. Вплив природних антиоксидантів на тривалість зберігання м`яса птиці механічного обвалювання / Л. І. Войцехівська, Ю. І. Охріменко, С. Я. Соколова, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. І. Вплив природних антиоксидантів на тривалість зберігання м`яса птиці механічного обвалювання / Л. І. Войцехівська, Ю. І. Охріменко, С. Я. Соколова, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |