Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Войцехівська Л. І. 
Вплив природних антиоксидантів на тривалість зберігання м`яса птиці механічного обвалювання / Л. І. Войцехівська, Ю. І. Охріменко, С. Я. Соколова, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_7
  Повний текст PDF - 249.177 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Охріменко Ю.
  • Соколова С.
  • Шелкова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. І. Вплив природних антиоксидантів на тривалість зберігання м`яса птиці механічного обвалювання / Л. І. Войцехівська, Ю. І. Охріменко, С. Я. Соколова, Т. В. Шелкова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського