Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Орлюк Ю. Т. 
Процес визрівання сирів за участі сирного слизу / Ю. Т. Орлюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_16
  Повний текст PDF - 465.711 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Процес визрівання сирів за участі сирного слизу / Ю. Т. Орлюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського