Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Лисак Т. І. Характеристика рас спиртових дріжджів у виробничих умовах при переробці сусла підвищеної концентрації / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисак Т. І. Характеристика рас спиртових дріжджів у виробничих умовах при переробці сусла підвищеної концентрації / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |