Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Какимов А. К. Методы определения фальсификации мяса и мясных товаров / А. К. Какимов, А. М. Байкадамова, А.А. Темирбеккызы, А. Е. Кузембаева // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Какимов А. К. Методы определения фальсификации мяса и мясных товаров / А. К. Какимов, А. М. Байкадамова, А.А. Темирбеккызы, А. Е. Кузембаева // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |