Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Вербицький С. Б. 
Дослідження можливості долучення структурно-механічних характеристик рідких молочних продуктів до нормативних вимог щодо їх якості / С. Б. Вербицький, Л. П. Тесленко, Н. М. Пацера // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 76-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_18
  Повний текст PDF - 1.436 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.
  • Тесленко Л.
  • Пацера Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Дослідження можливості долучення структурно-механічних характеристик рідких молочних продуктів до нормативних вимог щодо їх якості / С. Б. Вербицький, Л. П. Тесленко, Н. М. Пацера // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 76-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського