Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Вербицький С. Б. Дослідження можливості долучення структурно-механічних характеристик рідких молочних продуктів до нормативних вимог щодо їх якості / С. Б. Вербицький, Л. П. Тесленко, Н. М. Пацера // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 76-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вербицький С. Б. Дослідження можливості долучення структурно-механічних характеристик рідких молочних продуктів до нормативних вимог щодо їх якості / С. Б. Вербицький, Л. П. Тесленко, Н. М. Пацера // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 76-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |