Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Божко Н. В. Розробка м’ясо-містких напівкопчених ковбас з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. О. Антоненко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Розробка м’ясо-містких напівкопчених ковбас з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. О. Антоненко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |