Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Божко Н. В. 
Розробка м’ясо-містких напівкопчених ковбас з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. О. Антоненко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_5
  Повний текст PDF - 760.116 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Тищенко В.
  • Пасічний В.
  • Антоненко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Розробка м’ясо-містких напівкопчених ковбас з м’ясом качки мускусної та білого товстолобика / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, В. О. Антоненко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Антоненко Вячеслав Олегович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського