Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Капліна Т. В. 
Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_23
  Повний текст PDF - 410.509 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капліна Т.
  • Столярчук В.
  • Дудник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капліна Т. В. Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капліна Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Столярчук Валентина Миколаївна (технічні науки)
  • Дудник Світлана Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського